Trei zile de "Povesti la gura sobei"...

An de an, voi sunteti cei care "scrieti" povestea Maratonului Piatra Craiului, fie ca sunteti participanti, voluntari, sustinatori, fotografi sau suntem în echipa de organizare. Indiferent de data de desfasurare, noi toti ne bucuram împreuna de o zi unica, ziua MPC.
Am participat, am gustat, acum a sosit timpul sa împartasim si altora trairile noastre, este timpul sa pornim "Caruselul povestilor de la MPC Salomon 2013!"
Daca ai fost acolo, în Piatra Craiului, cu fapta sau doar cu gândul, asteptam un mesaj (scris, foto sau video) din partea ta. Începând din 15 noiembrie, blogul de feed-back: "MPC - povesti la gura sobei" va fi rezervat pentru o zi fiecarei povesti trimise de voi.
Prietenii nostri de la Salomon, Orasul Zarnesti, Delaco, Snowline si Sponser Sport Food vor fi alaturi de noi, oferind 5 premii pentru 5 din povestile publicate. Premiile vor fi trase la sorti la final...

Georgiana Sfârlea a deschis jocul din acest an...15.11.2013 


"Ce frumos! Ce experienta! Mai vreau! E refrenul pe care-l tot aud în minte de sâmbata încoace, si cred ca o sa-l aud zile bune de-acum încolo. Îl voi auzi sigur si dupa ce le va trece muschilor supararea dureroasa..."
http://feedbackmaratonpiatracraiului.blogspot.ro/2013/11/cum-fost-la-maraton-piatra-craiului-2013.html



16.11.2013.
Apoi l-am avut ca "narator" pe Dragos Ciobanu, unul dintre cei care au "jucat Hora Pietrei Craiului" pentru prima data:
"M-am dus sa incerc Piatra cu degetul si sa ma conving cu picioarele mele de ce toata lumea zice ca MPC este cursa regina..."
http://feedbackmaratonpiatracraiului.blogspot.ro/2013/11/maraton-piatra-craiului-cireasa-de-pe.html


18.11.2013...
...ziua a treia, Anca Moraru este tot la prima participare la MPC si ne arata ca pe langa un caracter puternic are si un fin spirit de observator:

"Am fost acolo. Am trecut pe peste tot. Am alergat. Am mers. Am stat. Am respirat. Am văzut. Am observat. Am auzit. Am ascultat. Am căzut. Am suferit. Am orbecăit. Am simțit. Mi-am reamintit. Am retrăit. Am mirosit. Mi-am imaginat. Am trăit!"
http://feedbackmaratonpiatracraiului.blogspot.ro/2013/11/mpc-2013-un-regal.html

Multumim Anca, Georgiana si Dragos...

No comments: