Au mai trecut trei zile de povesti...


 Multumim Cristian, Alex si Edi pentru amintirile depanate in povestile voastre! Iarna ne bate la usa, se apropie zile incarcate de emotii, zilele sarbatorilor de iarna, tihnite, petrecute in familie, zile deosebite, in care fiecare din noi se reintoarce la copilarie, la amintiri... dar e si perioada in care privim la viitor, cu incredere, cu optimism, cu drag de viata!



 A sasea zi....Cristian Lazar
 26.11.2013

Inca o poveste adevarata...despre prietenie, frumusetea muntilor, bucurie, simplitate, pasiune...

 "Ca și anul trecut, în centrul Zărneștiului, o explozie de culoare și energii ținute cu greu în frîu. Dacă anul trecut eram un pic stingher și neștiutor, acum mă simțeam mult mai sigur pe mine și cunoșteam o mulțime de oameni. Am trecut fără probleme de poarta de verificare și ne-am înșirat pe două coloane la linia de start."

http://www.feedbackmaratonpiatracraiului.blogspot.ro/2013/11/mpc-2013-editia-optima.html

Ziua numarul cinci... Alex Fodor
23.11.2013

In stilul caracteristic, Alex ne-a incantat inca o data cu ale lui cuvinte pline de energie,optimism si emotie!

"Vin si numai pentru a merge cu Elena si Ana a doua zi, pentru a mia oara la Curmatura. Vin pentru ca e MPC. E INCEPUTUL. Poti sa ajungi oriunde, dar niciodata, nicicum nu ai dreptul sa uiti de unde ai pornit."

http://www.feedbackmaratonpiatracraiului.blogspot.ro/2013/11/normal-0-false-false-false-en-us-x-none.html


A patra zi...Edi Astilean
21.11.2013

Edi ne-a impartasit cu mult curaj si cu sinceritate gandurile si trairile lui stranse intr-o poveste ca o lectie de viata! 

"Am pornit la drum apasat de popularitatea concursului, de neparticiparea la editiile anterioare la care m-am inscris si la care din diferite motive nu am luat startul, de ganduri si zbucium sufletesc personal.
Dupa primii kilometrii mi-am dat seama ca merge mai mult si am inceput sa merg in ritmul meu. M-am simtit foarte bine, parca prea bine pentru un maraton. Frumusetea locurilor prin care treceam ma faceau sa uit de mine, de efort si de gandurile care ma bantuiau.
"


http://www.feedbackmaratonpiatracraiului.blogspot.ro/2013/11/mpc-placerea-si-suferinta-unui-maraton.html

No comments: